Двовуглекислий амоній — це біле, порошкоподібні, легко розтяжна речовина.
Вуглекислий амоній застосовуються в кондитерським справі як підіймальне засіб для бездротових побачень здобного и сладкого тіста.
Фласной використовується замість соди и інших хімічних підіймальних засобів тільки тоді коли хочуть зробити печиво не сухим и крихким а пористим и рыхлым.
Крім того, амоній застосовуються також пивоварами, які, додаючи амоній до дріжджів, різко підсилюють бродіння пива.
В кондитерським виробництві гарний ефект може дати тільки дуже чистий, не Піддалися жодним контактум з повітрям вуглекислий амоній. Тільки при його високому якості досягається чудова схожість тіста. Саме тому вуглекислий амоній слідує зберігати особо ретельно, и краще всього в банках з темного, непрозрачного скла, а ще краще в банках з біла жести, з герметичні кришками, без щелей, викладених всередині папером або в паперових пакетах. Глиняна, керамічна и навіть фаянсовий посуд не підходить, навіть якщо вона добре глазурована.
Вуглекислий амоній застосовуються в кондитерським справі як підіймальне засіб для бездротових побачень здобного и сладкого тіста.
Фласной використовується замість соди и інших хімічних підіймальних засобів тільки тоді коли хочуть зробити печиво не сухим и крихким а пористим и рыхлым.
Крім того, амоній застосовуються також пивоварами, які, додаючи амоній до дріжджів, різко підсилюють бродіння пива.
В кондитерським виробництві гарний ефект може дати тільки дуже чистий, не Піддалися жодним контактум з повітрям вуглекислий амоній. Тільки при його високому якості досягається чудова схожість тіста. Саме тому вуглекислий амоній слідує зберігати особо ретельно, и краще всього в банках з темного, непрозрачного скла, а ще краще в банках з біла жести, з герметичні кришками, без щелей, викладених всередині папером або в паперових пакетах. Глиняна, керамічна и навіть фаянсовий посуд не підходить, навіть якщо вона добре глазурована.
Інформація для замовлення
- Ціна: від 40 ₴/кг