ШАНОВНІ КЛІНЄТИ! ПРИ ЗАМОВЛЕННІ БУДЬ ЛАСКА ОБЕРІТЬ НЕОБХІДНЕ ФАСУВАННЯ ТОВАРУ!
Триосновна карбонова кислота. Кристалічна речовина білого кольору, температура плавлення 153 °C. Добре розчинна в воде, розчинника в етиловому спирті, малорозчинна діетиловому ефірі. Слабка кислота. Солі та ефіри лимонної кислоти називаються цитратами.
· Застосування
Лимонну кислоту широко використовують у харчовій промисловості (сокі, напої, солодощі, випічка), у медицині в складі засобів, у багатьох косметичних препаратах (гель, крем, пінка, лосьйон, лак), в олії — жировій промисловості.
Лимонну кислоту в кулінарії застосовують як консервант для збільшення терміну придатності деяких продуктів. Лимонна кислота зайняла місце в кулінарії завдяки гарній розчинності, низькому рівню токсичності, а також безпеці для довкілля. Лимонну кислоту використовують у виробництві цукерок, желе, кремів, морозива, її використовують під час приготування напоїв, соків, газованої води тощо. Лимонну кислоту використовують під час консервування овочів і фруктів.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Фасовка | 1 кг |
- Ціна: 110 ₴/кг